Közélet

NEM LEHET BEMENNI A FŐBEJÁRATON A SZENT BORBÁLA KÓRHÁZBA HÉTFŐTŐL

A koronavírus járvány és fertőzés megelőzése érdekében szeptember 7-től a Szent Borbála Kórház területére belépni – gyalogosan és autóval is – kizárólag a gazdasági bejáraton, a Turul utca felől lehet majd. A főbejáraton (sorompós porta) csak kiléptetés zajlik – tette közzé az információt a kórház a közösségi oldalán.

Továbbra is kötelező az intézmény területén a sebészi orr- szájmaszk helyes használata, a belépési pontokon történő kézfertőtlenítés, a szociális távolság megtartása és a COVID-csekklista kitöltése.

A látogatási tilalmat továbbra is fenntartják, a kapcsolattartási jogok biztosításával:

• A súlyos állapotú betegeknek joga van arra, hogy az általa megjelölt személy mellette tartózkodjon. A belépéshez szükséges, hogy a hozzátartozó rendkívüli látogatási engedéllyel rendelkezzen. Írásbeli engedélyt kérelmezni az osztályvezetőnél, ügyeleti időben az ügyeletes orvosnál lehet.
• Kiskorú betegnek joga van, hogy a szülője/törvényes képviselője mellette tartózkodjon.
• A szülő nőnek joga van, hogy az általa megjelölt nagykorú személy a vajúdás és a szülés alatt folyamatosan vele lehessen.
• Hozzátartozó által behozott csomagokat átvesznek és átadják a Betegnek. A csomagot kizárólag az osztály bejáratáig lehet vinni.

 

kép és infó: https://www.facebook.com/szentborbalkorhaz

Címkék
Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close