KiemeltKözélet

SZÉTESŐBEN AZ ÖSSZEFOGÁS

Nagy Bélánál betelt a pohár, kilép a szivárvány koalícióból!

Tegnap újabb írás jelent meg Nagy Béla önkormányzati képviselő facebook oldalán, amelyben bejelentette: elege van abból, hogy nem veszik emberszámba. „Az is jól látszik, hogy az “Összefogás frakció” tagjaként igazán nem tudom érvényesíteni választóim akaratát” – írja a képviselő, és kijelenti, hogy függetlenként folytatja tovább a munkát. Arról már korábban is hírt adtunk, hogy Nagy Béla többször adott hangot elégedetlenségének a közösségi oldalon, igen keményen bírálta a városvezetést az el nem végzett munkák miatt, vagy éppen azért, mert Szücsné Posztovics Ilona a képviselők bevonása nélkül alkotott új buszmenetrendet.

Nagy Béla most is kiakadt, mert annak ellenére, hogy három interpellációt is írt, és – leírása szerint – mindent úgy csinált, ahogyan eddig is tette, a következő közgyűlésen nem kérdezheti meg a polgármestert arról, hogy mikor tesz végre rendet az Ifjúság úton. A panelek között élő képviselő arra is kíváncsi lett volna: Szücsné Posztovics Ilona mikor vágatja ki a viharban életveszélyessé vált fákat, és mikor lesz hajlandó rendet tenni a köztereken. Nagy Béla, ahogyan szokta, időben, augusztus 17-én elküldte kérdéseit a polgármesteri hivatalba, egészen pontosan Szücsné Posztovics Ilona bizalmi emberének, Körtvélyfáy Menyhértnek, és várta, hogy behívják aláírásra. Mivel ezt nem tették meg, ismét megküldte az anyagot a Körtvélyfáy vezette Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Iroda másik munkatársának is. A jelek szerint az Összefogás frakció képviselői Szücsné Posztovics Ilona embereinek küldik meg a feltenni szánt kérdéseiket, és nem az SZMSZ-ben rögzített módon, közvetlenül Szücsnének küldik azokat.

Megeshet, hogy Nagy Béla nem ismeri pontosan az SZMSZ-t (bár azt írja, hogy tudta, hogy Szücsnének kellene benyújtani, de ezt nem így szokták), vagy tényleg senki nem ért rá augusztus 17. óta kinyomtatni három oldalt a polgármesteri hivatalban. Esetleg Szücsné Posztovics Ilona nem szerette volna, ha megkérdezik tőle, mit tesz az Ifjúság úti zavargások megszüntetéséért, a közterületek rendben tartása és a viharban kialakult életveszélyes helyzetek megszüntetése érdekében.

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close