KiemeltKözélet

SZÜCSNÉ EMBEREI – 5.

HOFFER DÁVID, AZ ELTILTOTT KÉPVISELŐ

Az elmúlt hónapokban több levelet kaptunk, hogy folytassuk sorozatunkat Szücsné bizalmi embereiről. A nyári melegben erre nem igazán éreztük a késztetést, de úgy döntöttünk, hogy Hoffer Dávid egyházat gyalázó bejegyzése után illik Őt bemutatnunk a város lakóinak.

Hoffer Dávid képviseli az új generációt a helyi Dk-ban, de családja minden tekintetben beágyazott a baloldalba. Nagyapja, Beer János, akinek a nevét a a Kommunista kiskirályok című kötetből is megismerhetjük. Ha valaki részletekre kíváncsi, a következő cikket ajánljuk a figyelmébe.

(https://444.hu/2019/03/22/ilyen-az-amikor-teljes-fenyeben-tundokol-az-urambatyam-rendszer-magyarorszagon)

A család más tagjai is aktívan építették a diktatúrát, de természetesen erről Hoffer Dávid nem tehet. Senki, így Ő sem felelős a nagyszülei tetteiért, persze egy bocsánatkérést az áldozatok biztosan örömmel vennének.

Mit tudunk a harmincéves fiatalemberről ezen kívül. Nos, megoszlanak a vélemények, mivel is foglalkozhatott korábban Hoffer Dávid, de közvetlenül a választás előtt pizzafutár és benzinkutas is volt egyszerre. Igaz, korábban ügyvezető is volt a Hoffer-House kft-ben. Önök még nem hallottak a cégről, pedig az annyira „sikeres” volt, hogy a cégbíróság kényszertörölte, és Hoffer képviselő urat eltiltotta, mindennemű cégvezetésétől, ami azt jelenti 10 millió forintnál nagyobb adóssággal szűnt meg a cég. Felmerül a kérdés, hogy Hoffer Dávid miért nem kérte a felszámolásból profi Lusztig Péter alpolgármester, vagy a Biznyis Január nevű cégének eltűntetését profin levezénylő Hajdú Ferenc képviselő tanácsait. Erre egyszerű a válasz: mert cég eltüntetéseknél pár éve még szokás volt keresni egy balekot (hajléktalant, vagy más nehéz sorsú embert), aki mindent aláír és a cég korábbi tulajdonosa mentesül a felelősség alól. Kedves olvasóink talán már kitalálták ki volt ebben a cégben Hoffer képviselő úr? Talán csak nem Ő volt a balek?

Pontosan nem tudhatjuk, de korábban Szigethy-houseként működött a cég, ami házépítési projektekkel foglalkozott. Majd egyszer csak Hoffer lett az ügyvezető gyorsan elindult a kényszertörlés felé a cég. Talán még meg is sajnálhatnánk Dávidot, hogy bepalizták ilyen fiatalon. Felmerül a kérdés, hogy a választás előtt erről a kalandról nem illet volna-e tájékoztatni a város polgárait. Mert azért mégis csak a mi pénzünkről dönt majd, ha ilyen könnyen beviszik az erdőbe, akkor mire számíthatnak tőle a Kertvárosiak? Vagy nem ez történt csak egyszerűen volt az a pénz, amiért vállalta a feladatot? Reméljük más esetben nem lesz az pénz, amiért a tatabányaiak ellen szavaz.

A választások óta Dávidka nem tétlenkedett, hiszen édesanyja már a hivatal alkalmazottja lett meghatározó pénzügyi pozícióban. Hoffer mama gyorsan részt vett a nyugdíj előtt álló nagy tapasztalatú pénzügyi irodavezető kirúgatásában, amit Szücsné feltételezhetően DK-s parancsra végre is hajtott.

A városi közgyűléseken a facebookon igen aktív képviselőt, Hoffer Dávidot érintő kérdésekre mentora, Lusztig Péter szokott válaszolni valamiért, tehát a nagyapakorú Lusztig igazából Hoffer Dávid „magyar hangja”.

Lusztig Péter a megszokott dzsentri stílusában már kétszer védte meg a „gyereket”. Egyszer mikor a cégügyektől való eltiltása merült fel. Ekkor az alpolgármester bagatellizálta a Hoffer-House megszűnését, fiatalkori botlásnak mutatva be az esetet, mintha Dávidka csak egy kicsit többet ivott (vagy bármit tett) volna a kelleténél, és közben összetörte a nagymama vázáját. A másik oldalon azonban az áll, hogy Hoffer Dávid az első az önkormányzatiság tatabányai történetében, akit eltiltottak a cégképviselettől. Ez a csúfság még a másik spílernek, Hajdú „biznyisz január” Ferencnek sem sikerült.

A mai cikkünket mégsem ez inspirálta, hanem az a megdöbbenés, hogy Hoffer Dávid a frakciója nevében lepedofilozta az összes katolikus papot és a katolikus egyház támogatását a pedofília támogatásával azonosította. A közgyűlésben Boda Bánk és a Fideszes képviselők kérdéseire nem mert válaszolni. Inkább bebújt a laptopja mögé, ezért hűbérura Lusztig alpolgármester védte meg vállalhatatlan mondatait. Sajnos a magát „függetlennek” mutatni kívánó polgármester asszony sem állt ki Dávid és Lusztig mögül. Igaz ők is megvédték Ilonkát, aki tavaly a bányászokat sértette vérig, a hűségpénz elpiálásával kapcsolatban.

Hitetlenkedve tesszük fel a kérdést tényleg ilyen emberek vezetik Tatabányát? Hol cégeket tüntetnek el, hol el vannak tiltva cégügyektől, hol a tatabányai embereket sértegetik? Hogy Hoffer helyesírási készségeiről és egyéb értelmi igényekről ne is szóljunk…

Most már kezdjük érteni, miért építi Szücs Ilonka a „polgármesteri tévét”. Szeretnék elkerülni, hogy legyen tőlük független média, aki szóvá teszi a hibáikat.Nekik sem lesz könnyű, mert hibák, azok vannak, dögivel.

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close