KiemeltKözélet

Jó hír Tatabánya! Vagy inkább jó az úgy nekik!?

Avagy: hol vannak az útfelújítások?

Lassan vége a nyárnak. A napokban jelentek meg vicces posztok a közösségi oldalon, hogy már csak alig 3 hét és itt az ősz, 14 hét és itt a tél, 16 hét múlva pedig Karácsony.

Rohan az idő, de még mennyire, főleg ha belegondolunk, hogy a 2020-as esztendőből már eltelt lassan 8 hónap. 8 olyan hónap, amely során nem találkoztunk egyetlen útfelújítással, járda építéssel, ne adja Isten, új út építésével. Vagyis pontosabban egyetlen egy új út épül Tatabányán (de az Kormányzati pénzből  és még Schmidt indította).

Lassan vége a nyárnak, jön az ősz, jönnek az esős napok, majd még a fagy is beköszönt. De vajon mikorra tervezi Szücsné, hogy elvégezteti a javításokat?

Lehet, idén a bányásznap helyett  szeptemberben az iskolakezdéssel egy időben kezdődnek a  felújítások, hogy extra akadályokkal és izgalmakkal kezdődjön a tanév? Vagy új sportágat hirdetnek: a téli útfelújításokat kerülő bajnokságot?

Esetleg idén az útjaink állapotának megőrzésére és javítására  sem költ  Szücsné, mert minden pénzt elköltött kommunikációs kiadásokra és a pártkatonáinak finanszírozására?

Hát nem tudjuk, de az biztos, hogy nem folytatódtak Tatabányán az  elmúlt évek útfelújításai, járdaépítései  és parkoló bővítései.

 

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close