KiemeltKözélet

LEJÁRT A TÜRELMI IDŐ A KUKÁK BEKERÍTÉSÉRE

Mától büntetheti a társasházakat a közterületfelügyelet

Elérkezett a nap, azaz 2020. július 1-je, amikortól jogszabályi kötelezettségünk a közterületeken tárolt szemeteseket zárhatóvá tenni, aki pedig ezt elmulasztja, az vastagon szedett, sárga csekkre számíthat a Polgármesteri Hivataltól.

Szücsné Posztovics Ilona ugyanis annak ellenére, hogy megválasztása előtt még azzal kampányolt, hogy első intézkedési egyike lesz, hogy megszünteti a hulladéktárolók kötelezően zárását, ez idáig nem tett semmit. Persze  ráfoghatnánk ezt is a vírusra, meg arra, hogy nem volt közgyűlés, amely a rendeletet módosította volna, de hát ez nem állja meg a helyét.

Mert ugye, mint tudjuk, a törvény vészhelyzetben lehetőséget biztosít a polgármestereknek az egyszemélyes döntésre a képviselőtestület megkérdezése nélkül. És ezt a „Város Anyukája” is jól tudta, hiszen a számára oly fontos – bár igaz kicsit sem a tatabányaiak érdekeit szolgáló, de vélhetően a DK-s elvárásoknak megfelelő -, sokszor több száz millió forintos kérdésekben változtatta meg a közgyűlés korábbi döntéseit.

Száz szónak is egy a vége: Szücsné megint  bebizonyította, csak addig volt fontos neki Tatabánya, míg polgármester nem lett, azóta ködbe vésztek az  ígéretek, most pedig jöhet a sárga csekk a kerítetlen kukákért.

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close