KiemeltSport

VESZPRÉMBEN FOLYTATJA BORBÉLY ÁDÁM

Az NB I újoncához igazolt a Grundfos Tatabánya kapusa

A kézilabda NB I-ben újonc Veszprém-Felsőörs leigazolta a legutóbb a Grundfos Tatabányában szereplő kapust, Borbély Ádámot. A 25 éves játékos érkezéséről szerdán számolt be a klub hivatalos honlapja, hozzátéve, hogy a következő idényben a csapat “egyik meghatározó tagja lehet”. A 15-szörös válogatott Borbély korábban a Wisla Plock együttesében is szerepelt, és a lengyel csapat színeiben a Bajnokok Ligájában is többször pályára lépett.
Borbély azt mondta, a Tatabánya március 30-án jelezte, hogy nem számít rá a jövő szezonban, közben pedig a járványhelyzet is gondot okozott a számára, ugyanakkor a veszprémi ajánlat “nagyon imponált” neki.
“Annyi hátrányunk biztosan van, hogy valószínűleg az első osztály legfiatalabb csapata leszünk, de ez bizonyos szituációkban az előnyünkre válhat, hiszen minket kevésbé ismer a többi csapat és remélhetőleg a kondíciónkkal és a küzdeni akarásunkkal se lesz baj” – nyilatkozta Borbély, aki úgy véli, van esély arra, hogy az együttes “néhány meglepetést” okozzon, a minimális cél pedig a kapus szerint az élvonalbeli tagság megőrzése.

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close