Közélet

JÚLIUS 1-JÉN KINYIT AZ AGORA

A Vértes Agorája ismét kinyit július 1-jén, nyári nyitvatartással, programokkal várnak ismét mindenkit. Visszakerül hozzájuk a Tatabánya Kártyák ügyintézése is.

Nyári nyitvatartás: hétköznap 10:00-20:00, hétvégén 10:00-18:00. A jegypénztár nyári nyitvatartása és Tatabánya Kártya ügyfélfogadás: hétköznap 10:00-19:00, hétvégén 10:00-17:00 (ebédszünet 13:00-13:45).

A Tatabánya Kártya ügyintézése is visszakerül az Agorába július 1-jétől. A Földi Imre Sportcsarnokban június 26-án 12:00 óráig van lehetőség a kártyák meghosszabbítására. Június 27-30. között az ügyfélfogadás szünetel.

Alsógallán, Felsőgallán és Kertvárosban is kinyitnak a művelődési házak. Bánhidán a Puskin Művelődési Házban folytatódnak a felújítási munkák, így az – s benne a NépmesePont – továbbra is zárva tart.

Az újranyitás után programokkal is várják az érdeklődőket. Júliusban rendezik meg a népszerű Agora Zenei Estéket, amely során a hónapban fellép a Tatabányai Black Diamond Big Band, Herczku Ágnes, valamint a The Bits – Beatles emlékzenekar. Augusztusban Nyáresti vetítések lesznek a szabad ég alatt, 7-én a Családból is megárt a sok című francia vígjátékot, majd 14-én a Tel-Avivban minden megtörténhet című izraeli-luxemburgi-francia-belga filmet vetítik. Ezen kívül augusztus 22-én megrendezik a III. Dadabánya – Underground művészeti fesztivált a Bányászati- és Ipari Skanzen területén.

kép és infó: https://www.facebook.com/avertesagoraja.hu/

Címkék
Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close