KiemeltSport

60 MILLIÓ FORINTON MÚLIK A BÁNYÁSZ NB III-AS TAGSÁGA

Balogh Ferenc jobbikos képviselő a facebookon keres támogatókat

Derék sportszerető ember Balogh Ferenc, kiáll a tatabányai foci 60 milliója mellett. Információink szerint szövetségese a háttérben a másik Feri, a Lévai (és Nagy Béla önkormányzati képviselő, aki valóban aktívan nyomon követi a Bányász meccseit). Igazi Jobbik-MSZP koalició ez, aminek a célja, hogy meggyőzze a DK-s polgármester asszonyt, aki eddig hajthatatlan volt: nem ad plusz pénzt a focira. Nem tudjuk, Szücsné Posztovics Ilona vajon Gyurcsány Ferenc utasítására akarja megakadályozni a Bányász NB III-as indulását, vagy annyit szajkózta, hogy a kormány tönkreteszi az önkormányzatokat, amíg saját maga is elhitte – ezért szerinte nincs pénz a focira.

Drukkoljunk a polgármester asszonynak, hogy hozzon történelmi döntést, és legyen Ő a városvezető, aki kiérdemli a legnagyobb focitámogató címet. Elődeit, Bencsik Jánost és Schmidt Csabát ugyanis nehéz ezzel vádolni. A futball ügyét korábban ugyanis mindketten az alpolgármestereikre bízták: Lévai Ferencre, majd Kancz Csabára. Schmidtnek kifejezetten a kézilabda volt a kedvence, ezért is lobbizta ki az új sportcsarnok építését. A labdarúgás támogatása az elmúlt években meg sem közelítette a kézilabdáét – igaz, az egyik a megyei bajnokságban, míg a másik a nemzetközi kupában jeleskedett. A plusz 60 millióval polgármester asszony végre helyretehetné a dolgot, és a két sportág támogatását kiegyenlíthetné.

Szavazzunk, és támogassuk, hogy a tatabányai fiatalokra épülő Bányász a Nemzeti Bajnokság harmadik osztályában folytathassa!

A szavazás itt érhető el:

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close