KiemeltKözélet

KIÁBRÁNDÍTÓ ÁLLAPOTOK A JUBILEUM PARKBAN

Így vigyáz egy jó anya a gyerekére - vagy talán mégsem?

Alig néhány éve készültek el a műfüves pályák a Jubileum parkban, és teremtette meg annak a lehetőségét az előző városvezetés, hogy télen is használni lehessen legalább az egyik pályát. Évek óta minden év őszén “Buborékkal” fedetté tette a városvezetés a lenti műfüves pályát, majd a jó idő beköszöntével, tavasszal (március-áprilisban) azt gondosan elbontatta. A “Buborékot” elcsomagoltatták, és gondosan megőrizték következő szezonra, a foci szerelmesei pedig kedvükre használhatták a pályát.

Most a “város anyukája”, Szücsné Posztovics Ilona nem törődik a focival és a focistákkal sem. Június van, és a pálya használhatatlan. Azt nem tudjuk, hogy a Buborék magától dőlt össze, vagy leeresztették, de az jól látszik, hogy a pályán fekszik, és a rajta álló, már sok helyen mohás víz láttán egyértelmű: nem a mostani vihar döntötte össze.

Úgy tűnik, a polgármester asszony fontossági sorrendjében a tatabányai tömegsportnál sokkal lényegesebb dolgok is vannak, leginkább a médiaszereplés. Jó, jó, belátjuk, a Buborék lebontása nem átütő tévés siker, no de akkor is: egy jó anya vigyáz a gyermekére.

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close