KiemeltKözélet

KINYITOTT AZ USZODA

Csütörtöktől a nyáron megszokott nyitvatartási rend szerint – hétköznap: 6:00-20:00, hétvégén 7:30-20:00 – várja vendégeit a sportuszoda – olvasható a tatabányai Gyémánt Fürdő hivatalos közösségi oldalán.

A TVSE részére minden hétköznap 14:30-20:00 között biztosított az edzéslehetőség, a mérkőzések függvényében azonban előfordulhat hétvégi pályafoglalás is részükről.

Közönségúszásra tehát hétköznap nyitástól 14:30-ig illetve hétvégén van lehetőség. Az aktuális pályabeosztások a www.gyemantfurdo.hu honlapon érhetők el.

A koronavírusra tekintettel kérik, hogy az alábbiakra figyeljetek:

– Egy sávon egyidejűleg maximum 5 fő úszhat.
– Az uszoda kizárólag úszás céljából vehető igénybe, napozásra strandolási céllal nem lehetséges a területen tartózkodni.
– A fürdő egész területén tartani kell a 1,5 m-2 m távolságot egymástól.
– A fürdőt lázas vagy hányásos-hasmenéses, megbetegedésben szenvedők, illetve légúti tüneteket mutatók nem látogathatják.
– A medencékben, szociális-, s egyéb zárt helyiségekben a bejáratuknál feltüntetett vendégszám tartózkodhat egyidejűleg.
– A medencébe minden belépés előtt kötelező az alapos, szappanos előfürdő. A medence igénybevétele után utófürdő javasolt.
– A medencét csak a megfelelő, fürdési célú ruházatban lehet használni.
– Papucs használata kötelező.
– A mosdók használatát követően az alapos kézmosás és kézfertőtlenítés mellett szappanos előzuhany ismételt alkalmazása szükséges.

kép és infó: https://www.facebook.com/gyemant.furdo/photos

Címkék
Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close