Közélet

MARAD AZ EGYKAPUS BELÉPTETÉS A TATABÁNYAI KÓRHÁZBAN

A betegek és a dolgozók védelme érdekében a 2020. március 18-tól bevezetett egykapus beléptetést, és állapotfelmérést továbbra is fenntartják – írják a Szent Borbála kórház közösségi oldalán.

A kórházba a bejárást a Turul utca felől biztosítják a Gazdasági bejáratnál. A főbejáratot (sorompós porta) lezárták a bejövő forgalom előtt, itt csak kiléptetés zajlik. Ez a rend vonatkozik az autóval vagy egyéb járművel, valamint a gyalogosan érkezőkre is. Tekintettel a megnövekedett betegforgalomra, a portaszolgálatos munkatársak megerősítve dolgoznak napközben.

Állapotfelmérés céljából a kórház munkatársa érintés nélküli hőmérővel homloktól 10 cm-re mérést végez, és ellenőrző lista alapján kikérdezi a belépőket.

Azokat betegeket, akiknél lázat vagy hőemelkedést mérnek, illetve, azok akik ugyan láztalanok, de a kikérdezés alapján tünetük mutatkozik a katonai sátorhoz kísérik. A láztalan és tünetmentes beteg tovább mehet eredeti úti célja szerint.

Kérik a betegeket, hogy a kórház területén viseljenek szájmaszkot, használják a belépési pontokon kihelyezett kézfertőtlenítőt! Tartsák be pontosan az előjegyzési időpontjaikat, és a 1,5-2 méter távolságot!

Az eligazodást könnyítő térképet megtaláljátok a kórház Facebook-oldalán.

kép és infó: https://www.facebook.com/szentborbalkorhaz/

Címkék
Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close