Közélet

JÚNIUS 8-ÁN ÚJRA KINYIT A T-SZOL FŐ TÉRI ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁJA

Június 8-án, óvintézkedések és korlátozások bevezetésével újranyitja a koronavírus miatt ideiglenesen bezárt tatabányai központi ügyfélszolgálati irodáját (Fő tér 18/E.) a T-Szol Zrt. A látogatás kizárólag előzetes időpontfoglalással és szájmaszk viselésével lesz lehetséges, az intézkedés visszavonásáig.

Az ügyfélszolgálat személyes látogatása az újranyitást követően kizárólag előzetes időpontfoglalással történhet. A foglalásra online a www.tszol.hu/online-idopontfoglalas honlapcímen, vagy telefonon a 34/600-700-as számon van mód.

Kérik a kedves felhasználókat, hogy amennyiben lehetőségük van rá, az ügyfélszolgálat látogatása helyett továbbra is a nem személyes ügyintézési formákat válasszák (online fiók, telefon, e-mail vagy posta).

Az időpontfoglaláson túl az ügyfélszolgálat látogatói számára a szájmaszk használata is kötelező határozatlan ideig. A várakozóteret és a gyereksarkot lezárták, az ügyfélszolgálat területén csak az éppen ügyet intéző látogatók tartózkodhatnak, ezért arra kérik az ügyfeleket, hogy az iroda bejárata előtt várakozzanak. Kérik továbbá, hogy a személyes ügyintézésre csak egy fő érkezzen (lakásátírás esetén legfeljebb két fő), valamint az ügyintézés során ügyeljenek az előírt védőtávolságra és a higiéniás előírásokra.

További részletek a nyitvatartásról a tszol.hu/elerhetosegeink/ oldalon találhatók.

 

Címkék
Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close