KiemeltKözélet

LAPTOPOKAT ADOMÁNYOZOTT AZ EDUTUS EGYETEM

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató gyermekeinek segítettek

Az Edutus Egyetem első felsőoktatási intézményként a Digitális Összefogás akció keretein belül 16 laptopot adományozott hátrányos helyzetű, gyermekotthonban élő fiataloknak Komárom-Esztergom megyében.

A Digitális Összefogás és a Révész Máriusz vezette Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport közös munkájának köszönhetően a Komárom-Esztergom megyei Gyermekotthonok fenntartójához, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatóhoz 16 darab laptopot sikerült eljuttatni az Edutus Egyetem felajánlása nyomán.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), a Digitális Jólét Program (DJP) koordinálásával Digitális Összefogás néven indított akció célja, hogy a digitális ágazat szereplőinek felajánlásaival, a digitalizáció révén, közös erővel legyőzhetőek legyenek a járvány okozta nehézségek. A Digitális Összefogásnak köszönhetően már 1,6 millió diák, 200 ezer tanár és egymillió munkavállaló számára olyan digitális szolgáltatások és alkalmazások állnak rendelkezésre, amelyek segítséget nyújtanak a digitális oktatásra és a távmunkára való átállásban.

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close