Közélet

FINN MÓDSZERES ELLENŐRZÉST VÉGEZTEK TATABÁNYÁN

A Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei 2020. május 13-án finn módszeres ittasság ellenőrzést hajtottak végre. Tatabányán, a Tatai úton 5 óra 30 perckor megállítottak egy tehergépkocsival közlekedő férfit. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért további mintavétel céljából előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján a 63 éves férfival szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

Ugyanezen a napon még egy alkalommal mutatott pozitív eredményt az alkoholszonda a helyi rendőrök ellenőrzése során. Ám ez esetben nemcsak ittas volt az illető, de még jogsija sem volt.

Mindez Vértesszőlősön történt. A Baromállás dűlőben késő este az ellenőrzés során egy személygépkocsival közlekedő helyi lakossal szemben is intézkedtek a helyi rendőrök. Az alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért a férfit előállították. A mérési eredmények alapján ellene közigazgatási bírságot szabtak ki. Az egyenruhások az iratok ellenőrzése során megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért vele szemben szabálysértési eljárást is kezdeményeztek.

kép és infó: police.hu

Címkék
Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close