KiemeltKözélet

SZABADIDŐS RENDŐR FOGTA EL A KERÉKPÁRTOLVAJT TATABÁNYÁN

A tatabányai vasútállomásról akart lopni a 34 éves férfi.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője hazafelé tartott 2020. május 11-én délután, amikor a tatabányai bevásárlóközpontnál kiabálásra lett figyelmes. Kiderült, hogy egy férfinak ellopták a kerékpárját. A sértett megzavarta az elkövetőt, aki elfutott a helyszínről. A főtiszt a sértett által adott személyleírás alapján azonnal a tettes felkutatására indult. Nem sokkal később meg is látta a férfit, aki a vasútállomásnál a kerékpártárolóból jött ki, egyik kezében egy kerékpárral, a másikban pedig egy erővágóval. A rendőrtiszt feltartóztatta a személyt, akit a kiérkező járőrök előállítottak a Tatabányai Rendőrkapitányságra.

Kiderült, hogy a 34 éves férfi aznap két lezárt kerékpárt tulajdonított el, de az első esetben a sértett, a másodikban pedig a szolgálton kívüli rendőr zavarta meg cselekménye közben. A nyomozók a budapesti férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A férfit a rendőrség őrizetbe vette, és bíróság elé állítás javaslattal küldte meg az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

kép és infó: police.hu

Címkék
Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close