KiemeltKözélet

174 gyorshajtó bukott le egy hétvége alatt

Sokan szegték meg a szabályokat Tatabánya és Tata térségében

A Tatai és a Tatabányai Rendőrkapitányság területén végeztek sebesség-ellenőrzést a rendőrök május első hétvégéjén. A Tatai Rendőrkapitányság járőrei 2020. május 3-án Tatán, a Május 1. úton hajtottak végre sebesség-ellenőrzést. A sebességmérő készülék 10 órát üzemelt, ez idő alatt 143 gyorshajtót mértek be vele. Volt olyan járművezető, aki a megengedett 50 km/h helyett 101 km/h-val közlekedett.

A hosszú hétvégén a Tatabányai Rendőrkapitányság területén is ellenőrizték a rendőrök a járművezetőket. Tatabányán, a Köztársaság úton három gyorshajtót mértek be, akik közül az egyik a megengedett 50 km/h óra helyett 82 km/h-val közlekedett. A Környe és Tata közötti útszakaszon pedig egy járművezető a megengedett 90 km/h helyett 135 km/h-val hajtott. Szintén az elmúlt három napban Tarján, Szomor és Héreg területén 25 gyorshajtót mértek be az egyenruhások.

A rendőrség hangsúlyozza: a sebességhatárok be nem tartása potenciális balesetveszélyt hordoz magában. A gyorshajtó járművezetők nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik!

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close