KiemeltKultúra

Pap Tibor nyerte az „Öröm a Zene” különdíjat

Tatabányai szakemberé a rangos elismerés

Gyálon adták át a Hangszeresek Országos Szövetsége szakmai díjait 12 kategóriában. A szakmai különdíjat a Peron Music Alapítvány elnöke, Pap Tibor vette át Bajnai Zsolttól az ünnepélyes díjátadón.

Bajnai Zsolt az NKA – Hangfoglaló Program képviseletében felhívta a figyelmet a Peron Music csapatának áldozatos, jövőbe mutató szakmai munkájára. „Tata lesz a magyar könnyűzene Liverpoolja, ha már nem most is az” – jelentette ki a szakember.

A szakmai díjat nem véletlenül Bajnai Zsolttól vehette át. Maga is a díj tulajdonosa. Korábban Újfalusi Gábor és Jantyik Zsolt is megkapta ezt a szakmai különdíjat. Azon szakemberek vehették át eddig ezt, akik rendkívüli munkát fektettek a magyar könnyűzene fejlesztésébe.

A Hangszeresek Országos Szövetsége 2009 óta rendezi meg az Öröm a Zene tehetségkutató sorozatot, amely mára – az NKA Hangfoglaló Program támogatásával – a Kárpát-medence legnagyobb szakmai tehetségkutató sorozatává vált. Összesen 26 állomása van, amelyből 19 megyei és egy fővárosi, öt pedig határon túli (erdélyi, vajdasági és felvidéki).

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close