KiemeltKözélet

15. alkalommal díjazták a jók között a legjobbakat

Megtartották a Megyei Príma Díjátadó Gálát

A megye gazdasági-, kulturális- és sportéletének kiválóságait köszöntötte a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Komárom-Esztergom Megyei Szervezete a Jászai Mari Színházban pénteken, a Megyei Príma Díjátadó Gálaesten. 

A programot Pordán Zsigmond, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) megyei szervezetének elnöke nyitott meg, felidézve Demján Sándor üzletember, korábbi VOSZ elnök gondolatait, kiemelve a társadalmi felelősségvállalás fontosságát. A Príma Díjakat is most adták át. Három Príma-díjazott plakettet, egy aranymedált és egy-egymillió forintos pénzjutalmat, míg a Príma Közönségdíjas és a Príma Különdíjasok a plakett és az aranymedál mellett 250-250 ezer forintot vehettek át. Príma Díjat vehetett át dr. Monostori Imre irodalomtörténész, az irodalomtudomány kandidátusa, Medveczky Szabolcs karmester, zeneszerző és Katona Géza birkózó edző. A Príma Különdíjat Szamódy Zsolt Olaf fotóművész, a Jubileumi Príma Különdíjat Varga Ernő statikus, mérnök, tervező érdemelte ki, míg a közönségdíjat a Harmónia Táncstúdió vezetője, Somogyiné Zeke Tünde vehette át. A VOSZ megyei szervezete az idén úgy döntött, hogy a Príma Primissima, illetve a Megyei Prímák megalapítójának, Demján Sándornak az emlékére különdíjat hoz létre. A gálaesten Demján Sándorné Lídia Asszony nyitotta ki a borítékot, amelyből kiderült, hogy dr. Horváth István régész, muzeológus érdemelte ki a Különdíjat.

A Príma Díjátadó Gálaesten adták át az év vállalkozója elismeréseket is. Kreitner János, a Csolnok Szerelvénygyártó Kft. ügyvezető igazgatója, Simon Éva, az Evidens Union Kft ügyvezető igazgatója, Borsos Balázs és Óvári Attila, a B&O Kft. ügyvezető igazgatói, Einhorn Kitti, az Einhorn és Társa Bt. ügyvezetője, Géringer László, a Géringer Autó-Motor Kft. tulajdonosa, Turják Tünde egyéni vállalkozó. Lengyel Ferenc Róbert, Guttmann Gábor és Horváth Nándor, a Rotavill Kft. ügyvezető tulajdonosai, Kelemen Imre és Bartha Erzsébet, a Kelépker Kft. ügyvezető tulajdonosai érdemelték ki az év vállalkozója címeket, míg a Komárom-Esztergom megye Kiemelkedő Társadalmi szerepvállalója elismerést Nagy Antal Csaba vehette át.

Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close