KiemeltKözélet

Finom falatok és TNT koncert

Idén is kiváló programnak ígérkezik a Tatabányai Malacságok

  1. A TNT koncertje koronázza meg az idei Tatabányai Malacságokat. A programot már hatodik alkalommal rendezi meg a Tatabánya Pont. A nap folyamán ismét lesz kolbásztöltő verseny és természetesen látvány disznóvágás, illetve hús és füstölt áruk vására is a tatabányai Árpád téren.
    „A gasztronómiai vásáron idén is különleges falatokat kóstolhatnak majd az érdeklődők” – hangsúlyozta Szutter Levente, a szervező Tatabánya Pont vezetője. „Lesznek hentesáru és húskészítmény különlegességek, kenyérlángos, kürtőskalács, lángos, mini fánk és lepények is, de idén sem hiányozhatnak a kínálatból a mézek, a kézműves sajt különlegességek, a levendula termékek, a szörpök és a lekvárok sem. A kolbásztöltő versenyen készülő finom falatokat idén is szakértő zsűri értékeli majd, a legjobbakat természetesen ezúttal is jutalmazzuk.”
    A 6. Tatabányai Malacságok programja február 9-én reggel 9 órakor kezdődik az Árpád téren és környékén, a kolbásztöltő verseny 11 órakor indul, a látvány disznóvágást 13:30-tól tartják, míg a TNT 16 órakor lép színpadra.
Címkék
Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close