KiemeltKözélet

ENNEK MINDEN TATABÁNYAI ÖRÜLNI FOG!

Új buszjárat indulhat tavasztól a Turulhoz

Kedvenc kirándulóhelyünkre már nem csak busszal vagy gyalog juthatunk fel a jövőben: 2019. márciusától busszal is ellátogathatunk a Turulhoz! A képviselő-testület ugyanis ma elfogadhatja a T-Busz Kft. menetrend-módosítási javaslatát: ennek értelmében 70-es számmal új járat kerülhet a helyi buszmenetrendbe, ami érinteni fogja a Gerecse Kapuja melletti megállót is.

Ahogy a módosítást tartalmazó előterjesztésben fogalmaznak: “a Kő-hegyen található, egyre kedveltebb szabadidő tereket (Turul szobor, Szelim barlang, Ranzinger Vince kilátó, Gerecse Kapuja) látogatók utazási igényei tennék indokolttá egy új helyi autóbuszjárat indítását, ami összekötné a Gerecse Kapuját a városközponttal”.
Az új buszjárat nemcsak tavasszal, hanem a kirándulókra tekintettel március 15 – november 1. között folyamatosan indulna napi három alkalommal, szabad- és munkaszüneti napokon. A busz az Autóbuszállomás – Álmos vezér út – Fő tér – Mártírok útja – Ifjúság út – József Attila Művelődési Ház – Gerecse Kapuja útvonalon közlekedik majd, így bárhonnan is mennénk, egy átszállással könnyen elérhetjük.

Címkék
Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close