KiemeltKözélet

Tolvajt fogtak Tatabányán

Több alkalommal is lopott a 30 éves férfi

Fényes nappal az utcán tépte ki a sértett kezéből a táskát egy férfi Tatabányán. Kihallgatása során további bűncselekmények elkövetését is beismerte. A Tatabányai Rendőrkapitányságon egy nő tett feljelentést, miután egy ismeretlen férfi 2018. november 16-án 12 óra 35 perc körül Tatabánya egyik utcáján – ahol gyalogosan közlekedett – kerékpárral mellé hajtott, és kezéből táskáját kitépte, majd azzal eltekert. Az értékeket magához vette, a táskát pedig eldobta.
A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói széleskörű adat- és információgyűjtést követően azonosították, majd 2018. november 26-án a reggeli órákban elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható J. Péter 30 éves helyi lakost. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, továbbá elmondta, hogy az elmúlt három hónapban több helyi üzletből is lopott. A boltokból főként dohányárukat, szeszes italokat, élelmiszereket és illatszereket zsákmányolt.
A helyi férfi ellen – őrizetbe vétele mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást.

Címkék
Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close