Közélet

Változatos tematikájú táborok várják nyáron a tatabányai gyerekeket

A tatabányai fiatalok számtalan érdekes táborban vehetnek részt.

A nyár minden gyerek számára a kikapcsolódást jelenti, ezért fontos, hogy aktív és minőségi pihenési lehetőségekkel találkozzanak a nebulók. Az ilyen lehetőségek megragadásának egyik formája a nyári táborokban történő részvétel. Az idei nyáron városunkban ebből nem lesz hiány, hiszen A Vértes Agorája szervezésében a tatabányai fiatalok számtalan érdekes táborban vehetnek részt.

Sok szülő számára okoz fejtörést minden nyári szünet előtt, hogy miként is töltse gyermeke az előtte álló temérdek szabadidőt. Vannak szülők, akik az éves kötelezettségek teljesítése után teljes szabadságot adnak a fiataloknak és vannak, akik feladatokkal látják el őket, hogy a hasznos tevékenységek ellátásából sem maradjanak ki. Erre kiváló segítséget és megoldást tud nyújtani egy nyári tábor, ahol a szórakozás és a fejlődés kéz a kézben jár. Az új társakkal való megismerkedés növeli az alkalmazkodó és kezdeményező készséget, akár a táborban szerzett élmények és sikerek növelhetik az önbizalmat és az öntudatot. A szülőktől való távollét pedig az önállóság érzetet erősítheti. Tehát minden megszerzett tapasztalat gyermekünk személyiségének szerves részét fogja képezni.
Mindezek fényében lássuk, mivel várja a város fiataljait az Agora. 11 különböző tematikájú, egy hetes táborokba várják az 5 és 14 éves kor közötti gyerekek jelentkezését a szervezők. A jelentkezési helyek száma korlátolt, nem érdemes lemaradni, mert a szórakozás és az élmények gyűjtése garantált. De térjünk rá konkrétan miről is van szó. A választék hatalmas. RáHangoló tábor, Apró Art tábor, Sakk tábor, Babráló nyári tábor, Vidám vakáció a német nemzetiségi hagyományok jegyében, Gyere a természetbe! tábor, Ötkarikás sport tábor, „Minden nap más” tábor, informatikai és tánc tábor. Hosszú lista számtalan lehetőséggel megspékelve. A fiatalok megismerkedhetnek a klasszikus zene alapjaival és hangszereivel, kézműves technikákat sajátíthatnak el, sportolhatnak, közel kerülhetnek a természethez, népi hagyományokat eleveníthetnek fel, táncolhatnak, sakkozhatnak. Ennél több nem is kell, ahhoz, hogy tartalmasan, szórakozással és készségeik fejlesztésével teljen gyermekeink nyara. Gyertek, jelentkezzetek és mókázzatok együtt!
A táborok részletes leírásáról és indulásaik időpontjáról valamint a jelentkezési lapról részletes és bővebb információt találhatnak A Vértes Agorája honlapján, az alábbi linken: http://avertesagoraja.hu/nyari-taborok-2018/

Címkék
Bővebben

Kapcsolódó cikkek

Close
Close