Hírek az alábbi kategóriában

Sport

Meghosszabbított támogatói szerződés

Továbbra is a Grundfos a kézilabdások névadója

Újabb három évre szóló támogatói szerződést kötött a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. és a megyeszékhely férfi kézilabda együttese a Városházán. Az aláírást követően bemutatták a Grundfos Tatabánya KC az új játékoskeretet és szakmai stábot.

Ifjúsági olimpiát nyert a tatabányai vívó

Bearanyozott 17. születésnap

Ifjúsági olimpiai bajnok lett Esztergályos Patrik. Az OMS Tata Iron Trade VSE tatabányai vívója egy kadet világbajnoki aranyérem után a nankingi ötkarikás játékokon is a dobogó legmagasabb fokára állhatott - egy nappal a 17. születésnapja előtt.

Újabb közösségi térrel bővült Tatabánya sportélete

Megújult a Jubileum Park

Pénteken délután sportrendezvénnyel avatják fel a Jubileum Park közelmúltban elkészült területét, ahol a sakkasztalok és padok mellett szökőkút épült. Az eseményen jelen lesz Schmidt Csaba polgármester, illetve Molnár Tamás, a Növekvő Életfa Egyesület vezetője is.

Átadták a Tatabánya Sportjáért díjat és a Földi Imre Sportösztöndíjakat

„Kiváló közösséggel és sok munkával lehet eredményt elérni”

„Tatabánya sportváros” – hangsúlyozta a londoni olimpikonok köszöntésekor Schmidt Csaba polgármester és Sámuel Botond, a Tatabányai Sport Club ügyvezető elnöke. Az állítás ismét bizonyítást nyert, miután három oka is volt az ünneplésre azoknak a tatabányai sportbarátoknak, akik ellátogattak a Városháza dísztermébe május 16-án, péntek délután. A Grundfos Tatabánya Kézilabda Club magyar bajnok ifjúsági csapatának köszöntésével kezdődött az az ünnepség, amelynek keretében átadták a Földi Imre Sportösztöndíjakat és az idei Tatabányai Sportjáért díjat. A számos sportoló részvételével tartott eseményen a fiatal kézilabdázók, edzőik és klubjuk vezetői névre szóló plaketteket és ajándékokat vehettek át Schmidt Csaba polgármestertől, aki hangsúlyozta, a jövőt tekintve igen biztató lehet a fiatalok kiváló szereplése.

Korábbi lapszámaink

letöltése